La 17.8.2024 • Ilosaari, Joensuu • K-18

Info

Ulkona Ilosaaressa järjestetään 17.8.2024 Ilosaaressa, osoitteessa Siltakatu 1, Joensuu.  

Liput

Ulkona Ilosaaressa liput löydätte ennakkomyynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Osta liput nyt! Hinnat nousevat maanantaina 6.5.2024!

Ilosaaren portilla ei ole erillistä myyntiä, vaan liput koko tapahtuman ajan myy Tiketti. Ennakkolippujen myynti loppuu Lippupisteellä perjantaina 16.8. klo 00.00.

Verkossa tapahtuman lippuja on saatavilla Tiketistä ja Lippupisteeltä, joista liput saa ostettua myös kulttuuriseteleillä. Liput ovat myös saatavilla kaikista Tiketin ja Lippupisteen jälleenmyyntipaikoista, mm. R-Kioskeilta. Ryhmäliput saa myös suoraan Kerubista, josta voi tiedustella myös vip-aitioita.

Ulkona Ilosaaressa on ikärajaltaan K-18.

Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajalle luovutetaan ranneke hänen saapuessaan tapahtumaan avustettavan kanssa. Asiasta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

Repullinen apetta Show & Dinner

Show & Dinner -liput sisältävän lipun tapahtumaan sekä ruokailun Kerubin Kellarissa klo 15 - 17. Maistuu niin baarikärpäsille, kuin urheiluhulluille. Jupinat siis pois ja syvään päähän! Alkupalapöydästä voi aloitella repullisella dippejä.

Alkupaloiksi:
Maalaiskanasalaattia Mojo Rojo (M,G)
Minttua, melonia ja mozzarellaa (L,G)
Pisaratomaatteja, rucolaa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä (M,G)
Marinoituja kalamataoliiveja ja artisokkia (M,G)
Vihersalaattia ja sitrusvinaigrette (M,G)
Kerubin leipävalikoima (L)
Tsatsikia ja tuorejuustoa (L,G)

Pitkään savustettua inkivääriglaseerattua naudanrintaa ja seesami-chilikastiketta (M,G)
Valkosipulipaahdettuja varhaisperunoita ja valkosipulidippiä (M,G)

 Kasviruokana tarjoilemme:
Savu-inkivääriglaseerattuja tofua, seesami-chilikastiketta, valkosipulipaahdettuja varhaisperunoita ja valkosipulidippiä V,G

Jälkiruokapöydästä:
Valikoima kypsytettyjä juustoja, herukkahilloketta, viinirypäleitä ja ruiskeksejä (L)
Uuniomenaa, kauracrumblea ja vaniljaa (L,G)
Petit fours (L,G)
Kahvia ja teetä

Yli kymmenen hengen ryhmävaraukset suoraan Kerubista: 


Ennakkorannekkeenvaihto

Tapahtuman ennakkorannekkeenvaihto Kerubilla (Siltakatu 1, Joensuu):

* keskiviikkona 14.8. klo 11–18
* torstaina 15.8. klo 11–18

Voit vaihtaa samalla useamman rannekkeen: niitä ei laiteta käteen kiinni. Rannekkeidenvaihto onnistuu toki myös portilla tapahtuman ollessa käynnissä.

Aikataulu

15:00 portit auki
15:45 Piirpauke
17:30 Miljoonasade
19:15 Coitus Int 50 Revival 
21:15 Eppu Normaali

Narikka

Tapahtuma-alueella on tavaranarikka heti portin vieressä. Alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia, joten narikkaakaan ei saa tuoda alkoholijuomia. Narikkakäynti maksaa 5 €.

Tapahtuma-alue

Ulkona Ilosaaressa tapahtuma-alueena toimii Joensuun Ilosaari. Tapahtumaan pääsevät ainoastaan täysi-ikäiset. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos alueelta tapahtuman aikana. Koko Ilosaaren alue on anniskelualuetta. Alueella on lukuisia baareja ja ruokamyyntipisteitä sekä paljon ruokailu- ja istumatilaa.

Alueelle saa tuoda avaamattomana alkoholittomia virvokkeita läpinäkyvissä muovipulloissa ja mehupurkeissa. Myös tyhjän ja läpinäkyvän muovipullon tuominen alueelle on sallittua. Pullon koko saa olla max. 1,5 litraa. Omat retkituolit ovat sallittuja. Teräaseet ja muut vaaralliseksi luokiteltavat esineet ovat kiellettyjä.

Omia ruokia saa tuoda alueelle, mutta muista ettet pakkaa ruokia lasisiin astioihin. Lasiastioiden tuominen alueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Ulkona Ilosaaressa, kuten kaikki muutkin Kerubin tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet.

Sateenvarjoja ei tapahtuma-alueelle saa tuoda turvallisuussyistä. Ne peittävät näkekentän lavalle, ja vahingossa huitaiset sillä vielä vieruskaveria. Varaa siis sateen varalta mukaan esim. kertakäyttösadetakki, se menee pieneen tilaan.

Ruokaa ja juomaa

Ulkona Ilosaaressa saat mahan täyteen ja drinkin kouraan helposti ja nopeasti! 

Takuuvarmat Kerubin burgerit yhdestä teltasta, seuraavasta tarjoillaan höyrytettyjä Bao Buneja. Kerubin Savu & Hiili tarjoilee paikan päällä savustettuja grilliherkkuja. Perinteisemmästä grillistä aina makoisat makkaraperunat, ranskalaiset ja klassikoksi muodostuneet bataattiranskalaiset. 

Anniskelupisteitä löytyy ympäri tapahtuma-aluetta. 

Cashless ja pantti

Ulkona Ilosaaressa, kuten kaikki Kerubin järjestämät tapahtumat, on cashless. Maksuvälineinä toimii kortti, ei käteinen.

Tapahtumassa on juomien hinnassa käytössä pantti, jolla haluamme vähentää roskan määrää. Pantti mahdollistaa meidän kierrättävän erilaiset tölkit, pullot, mukit, lasit ja pikarit tarkemmin! Vähennämme tapahtumassa syntyvää jätettä, kun jokainen jätelaji saadaan henkilökunnan toimesta oikeaan kierrätysastiaan, joka lisäksi käytössä on kovamuovituopit juomille. Pidetään Ilosaari yhtä vehreänä kuin se nyt on myös tulevaisuudessa!

Panttimaksut palautetaan uuden juoman oston yhteydessä asiakkaalle. Maksut palautetaan kortille, käteistä ei tässäkään pyöri.

Löytötavarat

Ravintola Kerubin löytötavaroista huolehtii Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy. Löytötavaroita voi tiedustella puhelinnumerosta 0600 550 127 (1,99 €/min+npm) tai käymällä Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluiden toimipisteessä osoitteessa Raatekankaantie 4, 80100 Joensuu. Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä vastaan ja niistä peritään lainmukaiset säilytys- ja käsittelykustannukset.

Pyöräparkki

Tapahtuman portin vastapäätä on valvomaton pyöräparkki. Ravintola Kerubi ei vastaa parkissa olevista pyöristä.

Turvallisen tilan tapahtuma

Tavoitteenamme on luoda kaikille viihtyisä ja turvallinen tapahtuma. Siksi Kerubi ja kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita ja toivomme samalla tavalla toiset huomioivaa käytöstä myös asiakkailtamme. Tehdään yhdessä turvallisempi tapahtuma!

Turvallisemman tilan periaatteet

Jos kohtaat häirintää tai epäasiallista käytöstä Kerubissa tai tapahtumissamme, kerro siitä henkilökunnallemme. Puutumme tilanteeseen! Tapahtuman jälkeen voit ottaa yhteyttä Kerubin puhelinnumeroon 013 129 377 tai  niin selvitämme asian!

Kuvaaminen Kerubin tapahtumissa

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Kerubin tapahtumiin on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Festivaalialueella kuvataan valokuvia ja videomateriaalia Kerubin ja Kerubin yhteistyökumppanien markkinointikäyttöön.

AKKREDITOITUMINEN

Median edustajat, vaikuttajat ja musiikkialan ammattilaiset voivat akkreditoitua Kerubin tapahtumiin. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen